Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

31/1/2010: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Ε.Σ.Ε. στην Πεντέλη


Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ελληνικής Σπηλαιολογικής Εταιρείας. Περίπου 150 μέλη και φίλοι της Ε.Σ.Ε. αψήφησαν τις προβλέψεις του καιρού και λάμπρυναν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Η σπηλιά της Πεντέλης γέμισε κόσμο όλων των ηλικιών και αξίζει να σημειώσουμε την παρουσία για μία ακόμη χρονιά των μαθητών του μέλους μας Μιχάλη Πιτυκάκη από το 18ο Δημοτικό Σχολείο Κερατσινίου.
Η πίτα κόπηκε σε οικογενειακή ατμόσφαιρα και το φλουρί έπεσε στο κομμάτι των μελών της Ε.Σ.Ε. Εκπρόσωποι της 1ης Ε.Μ.Α.Κ., της Ομάδας Διάσωσης της Λειβαδιάς και από τα Τ. Τ. Βόρειας Ελλάδας και Βοιωτίας παρέλαβαν τα αντίστοιχα κομμάτια της νοστιμότατης πίτας. Ακολούθησε η κλήρωση των πολλών και φέτος δώρων. Τους τυχερούς λαχνούς τράβηξαν τα πολυάριθμα μικρά παιδιά που ζωντάνεψαν με την ζωηράδα τους την εκδήλωση. Είχε προηγηθεί σύντομη και περιεκτική (αν και αυθόρμητη) ομιλία του μέλους μας Βαγγέλη Ζήση, με πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την σπηλιά της Πεντέλης.

Ευχαριστίες

Ευχαριστούμε τα καταστήματα Οδύσσεια, Polo και Mountain Path για τα όμορφα δώρα που προσέφεραν. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στα μέλη μας Σταμάτη Κίρδη, Αλκη Πετράκη και Νώντα Γκιουζέλη για την ευγενική προσφορά τους.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη μας που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην προετοιμασία της εκδήλωσης.

Φάνης Έλληνας
Φωτογραφίες απο την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στην επίσημη Ιστοσελίδα της Ε.Σ.Ε στο:

http://www.ese.edu.gr/default.asp?V_DOC_ID=2764


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμα σας!