Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ανανέωση της σελίδας Σπηλαιολογία

Αγαπητοί φίλοι και φίλες της σελίδας Σπηλαιολογία

Το διάστημα αυτό η σελίδα εμπλουτίζεται με υλικό που προέρχεται από την σελίδα ΑΔΗΛΟΣ ΕΛΛΑΣ που δυστυχώς μετά από 10 περίπου χρόνια λειτουργίας, έπαψε να υφίσταται, με ευθύνη φυσικά της pathfinder.gr που την φιλοξενούσε.
Παρόλα αυτά και επειδή, εκτός των άλλων, στην σελίδα εκείνη υπήρχαν αρκετές δημοσιεύσεις που αφορούσαν σπήλαια, αποφάσισα σταδιακά να τις μεταφέρω εδώ στο μπλόγκ Σπηλαιολογία.
Ήδη υπάρχουν αρχεία που αφορούν τα έτη 1999 μέχρι και 2007 και θα συνεχιστεί η ενημέρωση, της σελίδας και με υλικό που είναι ακόμα αδημοσίευτο.
Μπορεί η σελίδα εκείνη να μην υπάρχει πλέον, αλλά το ταξίδι συνεχίζεται...!
Μια σκέψη είναι να δημιουργηθεί σε μορφή μπλόγκ και η σελίδα Άδηλος Ελλάς για να ανέβει το υλικό που υπήρχε στην παλιά σελίδα, που δεν αφορά σπήλαια και είναι και αρκετό και ενδιαφέρον.
Η σελίδα εκείνη έκανε την διαδρομή της στον χρόνο, έδωσε ιδέες και κίνητρο σε πολλούς αναγνώστες της, (σύμφωνα με τα δικά τους λεγόμενα) να αρχίσουν και εκείνοι το δικό τους ταξίδι και να ανακαλύψουν την δική τους Άδηλη Ελλάδα και αυτό είναι η καλύτερη ανταμοιβή.
Ευχαριστώ τους λίγους και καλούς Φίλους που συνεχίζουμε να συμπορευόμαστε σε αυτό το ταξίδι και εκείνους τους αναγνώστες που δεν γνωρίζω προσωπικά, αλλά αγαπούν την σελίδα και την στηρίζουν.

Μπορείτε να δείτε την νέα σελίδα ΑΔΗΛΗ ΕΛΛΑΔΑ εδω

http://adilos-ellas.blogspot.gr

Θάνος
Ξανθόπουλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμα σας!