Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010

ΣΚ 23&24/1/2010 ΥΜΗΤΤΟΣ
ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ! ΜΙΑ ΘΡΑΚΕΙΑ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ 15 ΣΠΗΛΑΙΟΛΟΓΟΙ  23-24/1/2010

Το Σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιανουαρίου 2010 που το κρύο έδινε και έπαιρνε μια μεγάλη παρέα σπηλαιολόγων, 15 τον αριθμό, που απαρτίζονταν από μέλη της Ε.Σ.Ε και του Ποσειδώνα, αλλά το σπουδαιότερο, που απαρτίζονταν από καλούς Φίλους και Σπηλαιοσυντρόφους έκανε 2 εξορμήσεις στον κοντινό μας αλλά πάντα φιλόξενο Υμηττό με τα πολλά σπήλαια και βάραθρα του.
Οι επιλογές μας 2 για αυτό το ΣΚ στις 23 του μήνα το βάραθρο Παρεξήγηση με βάθος 110 μέτρα και στις 24 το βάραθρο Θρακειά Σταυρού με την μεγάλη εντυπωσιακή αίθουσα στο βάθος του.
Το Σάββατο λοιπόν στην επίσκεψη στο βάραθρο Παρεξήγηση από την Ε.Σ.Ε ήταν οι:
Πάνος Γεωργόπουλος, Γιάννης Τσακανίκας, Θανάσης Ξανθόπουλος, Βαγγέλης Ζαχαρής, Αλέξανδρος Τσεκούρας, Απόλλωνας Θρασυβουλίδης και ο Παναγιώτης Γεωργίου και από τον Ποσειδώνα οι φίλοι μας Σταύρος Αποσπόρης, Τέλης Διλιντάς, Σίλα Παπαδοπούλου και η Μαρινέτα Κατσούπα.
Την Κυριακή στην επίσκεψη στην Θρακειά Σταυρού Υμηττού από την Ε.Σ.Ε ήταν οι:
Θανάσης Ξανθόπουλος, Αλέξανδρος Τσεκούρας, Απόλλωνας Θρασυβουλίδης και ο Θανάσης Σουλιώτης και από τον Ποσειδώνα οι φίλοι μας: Άγγελος Βλαχόπουλος, Χρήστος Κιοσέογλου και η Έφη Ασλάνη.
Το βασικό χαρακτηριστικό και των δύο ημερών ήταν η πολύ χαμηλή θερμοκρασία (βγαίνοντας από την Παρεξήγηση στις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου το θερμόμετρο έδειχνε μόλις 1 βαθμό Κελσίου) και η ευτυχώς ασθενής βροχή!
Αλλά όπως έλεγε ο φίλος μας Απόλλωνας « όταν υπάρχει θέληση και όρεξη όλα γίνονται»…

Κείμενο - Φώτο - Βίντεο
Θανάσης
Ξανθόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το μήνυμα σας!